Вітаємо учасника Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із годівлі тварин та технології кормів на приз академіка І.І. Ібатулліна

11 червня 2021 року у Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулася підсумкова наукова конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із годівлі тварин та технології кормів на приз академіка І.І. Ібатулліна. 

Представлена робота здобувача вищої освіти ІІІ курсу спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» факультету ТВППТСБ Марини Куліш, під керівництвом кандидата сільськогосподарських наук, доцента кафедри генетики годівлі тварин та біотехнології О.О. Кравченко на тему «Особливості використання замінників молочних кормів у раціонах молодняку великої рогатої» отримала гарні оцінки авторитетних фахівців-рецензентів Національного університету біоресурсів і природокористування України, у результаті чого Марина Куліш отримала Сертифікат про участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з годівлі тварин та технології кормів на приз академіка І.І. Ібатуліна.

Колектив кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології факультету ТВППТСБ щиро вітає студентку групи Т 3/2 Марину Куліш, а також її наукового керівника – кандидата сільськогосподарських наук, доцента кафедри генетики годівлі тварин та біотехнології Олену  Олександрівну Кравченко із гарною оцінкою результатів їхньої праці та бажає нових звершень! Успіхів вам, натхнення, творчості і позитиву кожен день!



Доценти кафедри генетики, годівлі 

тварин та біотехнології О.І. Каратєєва, О.О. Кравченко

факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget