Вітаємо із Святом останнього дзвоника школи Корабельного району

02-03 червня 2021 року відлунали останні дзвоники в багатьох школах Миколаївщини, що знаменує закінчення 2020-2021 навчального року.
Не дивлячись на особливі умови навчання, пов’язані із карантинними обмеженнями, цей рік для багатьох учнів є результативним, приніс багато перемог та здобутків.
Користуючись нагодою, викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування МНАУ відвідали  школи Корабельного району, щоб привітати колективи вчителів та учнів із закінченням навчального року, урочисто  вручити від імені ректорату МНАУ директорам шкіл -  листи подяки за плідну співпрацю в довузівській і профорієнтаційній роботі у 2020-2021 н.р., учням – дипломи переможців у Всеукраїнській олімпіаді МНАУ, а вчителям – подяки за підготовку учнів до олімпіади.
Від щирого серця бажаємо впевнено продовжувати нашу спільну подорож освітньою стежиною! Нехай здобуті перемоги обов’язково стануть тою сходинкою, яка допоможе у виборі майбутньої професії в стінах Миколаївського НАУ! А поки нехай настане веселе і щасливе літо!
Зі святом, шановні вчителі, учні та їхні батьки!














 

обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget