УЧАСТЬ КАФЕДРИ ПТАХІВНИЦТВА, ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДУКЦІЇ В МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ

На базі Миколаївського національного аграрного університету пройшов Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Аграрні науки та продовольство», в якому взяли участь понад 248 робіт з українських та закордонних закладів вищої освіти, у тому числі з таких країн як: Індія, Польща, Словаччина, Азербайджан, Швеція, Казахстан, Узбекистан, Білорусь, Молдова, Китай, Боснія і Герцеговина, Грузія, Латвія.
8 червня 2021 року була проведена підсумкова науково-практична конференція та захист робіт у режимі відеоконференції на секційному засіданні зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
В організації та проведенні конкурсу взяли активну участь науково-педагогічні працівники факультету технології виробництва, переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології. Від кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції тваринництва була представлена робота на тему: «Покращення показників продуктивності свиноматок за рахунок вдосконалення раціонів їх годівлі», яку виконала студентка Миколаївського НАУ Карина Іванівна Цендра під керівництвом ассистента кафедри Ірини Миколаївни Лютої.
За результатами оцінки журі робота отримала диплом III ступеня. Вітаємо переможців, бажаємо наукових та творчих успіхів!







Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції


факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget