Профорієнтаційна робота кафедри у розпалі!

Одним із основних напрямків діяльності кафедри фінансів, банківської справи та страхування є профорієнтаційна робота, а саме заходи, які б стимулювали пошук молодою людиною, школярем, майбутньої професії, яка буде сприяти найефективнішим засобом розвитку рівня людини, як фахівця, людини, що проявляє соціально-економічну ініціативу, вчиться отримувати інтелектуальну та трудову незалежності.
У межах даного напрямку діяльності, 8 червня 2021 р. доцентом кафедри фінансів, банківської справи та страхування Шишпановою Наталею Олександрівною було організовано та проведено 2 індивідуальні екскурсії для учениць 11-го класу Миколаївської ЗОШ №54 Корабельного району Сиротяк Анастасії та Клименко Крістіни.
Під час перебування в МНАУ школярі мали можливість ознайомитися з особливостями вступної кампанії 2021 р.,спеціальностями, які можна обрати за освітніми рівнями навчання «бакалавр» та «молодший бакалавр» у Миколаївському НАУ, а також наочно побачити потужне матеріально-технічне забезпечення університету: обладнані мультимедійні лекційні аудиторії, навчально-наукову лабораторію «Навчальний банк» з нумізматичною колекцією кафедри фінансів, банківської справи та страхування, а також «серце» університету – їдальню. Школярі пройшлися корпусами університету, відчувши велич та дух вищої освіти, отримали відповіді на всі свої запитання. Тепер вони точно знають, де хочуть навчатися!
Запрошуємо на індивідуальні екскурсії всіх бажаючих! Завжди раді допомогти у виборі майбутньої спеціальності та закладу для отримання вищої освіти!
Чекаємо на Вас у Миколаївському національному аграрному університеті!



обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget