Партнерство у сфері освіти, науки та виробництва на обліково-фінансовому факультеті

У межах співпраці із ТОВ СП «Південна Аграрно-Експортна Компанія» було проведено освітній захід на виробничому підрозділі – БВБ «Костянтинівський елеватор». ТОВ СП «ПАЕК» – Компанія, яка має суттєві логістичні переваги, систему внутрішнього контролю та автоматизовану систему обліку. Отримання досвіду діяльності сучасних аграрних компаній є суттєвим доповненням до отриманих вже здобувачами компетентностей під час навчання за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування». 
Заняття в умовах виробництва є суттєвою перевагою для усіх учасників освітнього процесу. До проведення занять долучаються фахівці з підприємства, у тому числі фахівці облікової сфери. Здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» мали можливість відвідати усі підрозділи виробничого об’єкту, поспілкуватися із робітниками та сформувати чіткі завдання роботи бухгалтера, робота якого є творчою, цікавою та дуже відповідальною.
Дякуємо координаторові заходу від Компанії – Сощенко Оксані.
Маємо надію на подальшу активну співпрацю. Партнерство з виробниками у підготовці здобувачів дозволяє забезпечити швидшу адаптацію кожного з них на робочому місці. Дозволяє закріпити практичні навички та фахові вміння.
Бажаємо усім здобувачам поєднувати усі можливості навчання в університеті та формувати здібності з огляду на тенденції розвитку сучасного бізнесу, у тому числі аграрного бізнесу.










Деканат обліково-фінансового факультету


 

обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget