Освітні можливості для абітурієнтів на обліково-фінансовому факультеті


Обліково-фінансовий факультет пропонує підготовку молодших бакалаврів, здатних розв’язувати типові спеціалізовані задачі у галузі обліку, аудиту та оподаткування, а також у процесі професійної діяльності або продовженні навчання за наступним освітнім рівнем.
Освітньо-професійна програма «Облік і оподаткування» базується на положеннях і результатах сучасних наукових досліджень з обліку, аналізу, контролю, аудиту та оподаткування, а також орієнтує на актуальні блоки, у межах яких можлива подальша професійна діяльність та реалізація академічних прав на продовження навчання.
Загальний обсяг програми початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти «Облік і оподаткування» розрахований на 2,0 роки (120,0 кредитів ЄКТС). Програма орієнтована на підготовку фахівців у сфері обліку, аудиту та оподаткування, фахівців ініціативних та здатних до швидкої адаптації до вимог сучасного бізнес-середовища.
Практична підготовка протягом навчання на підприємствах враховує сучасні вимоги до вирішення практичних питань із використанням набутих знань та вмінь.
Приєднуйтеся до родини обліково-фінансового факультету!
Умови прийому представлено на сайті Університету за посиланням – https://pk.mnau.edu.ua/junior-bachelor/oblik-i-opodatkuvannya/.
Молодший бакалавр має усі необхідні академічні права стати дипломованим бакалавром у Миколаївському національному аграрному університеті.






Деканат обліково-фінансового факультету

 

обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget