Обліково-фінансовий факультет вітає із завершенням періоду навчання здобувачів вищої освіти

Завершення 2020-2021 навчального року було відзначено святковою подією – привітанням здобувачів вищої освіти із завершенням періоду навчання за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.

На заході були присутні здобувачі вищої освіти, науково-педагогічні працівники та співробітники факультету. Здобувачі вищої освіти отримали необхідну інформацію щодо академічних прав на продовження навчання за освітніми програмами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування", 072 "Фінанси, банківська справа та страхування". 

Здобувачі вищої освіти виконали програму навчання, пройшли підсумкову атестацію та отримали кваліфікацію бакалавра з обліку і оподаткування, бакалавра з фінансів, банківської справи та страхування.

Дякуємо кафедрам та структурним підрозділам університету, партнерам університету з практичної підготовки здобувачів вищої освіти, батькам та рідним здобувачів вищої освіти. 

Вітаємо наших випускників із завершенням періоду навчання та бажаємо наснаги, результативної реалізації академічних прав та продовження навчання за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.








Деканат обліково-фінансового факультету

обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget