Міжнародний конкурс студентських наукових робіт

У 2020-2021 н.р. на базі Миколаївського національного аграрного університету проводився Міжнародний конкурс «Аграрні науки та продовольство». 9 червня 2021 року була проведена підсумкова науково-практична конференція та захист робіт у режимі відеоконференції на секційному засіданні зі спеціальності 208 «Агроінженерія».
В організації та проведенні конкурсу взяли активну участь науково-педагогічні працівники (НПП) кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу професор Гавриш В.І. (голова журі) та доцент Грубань В.А. (секретар секції). Під керівництвом НПП кафедри студенти інженерно-енергетичного факультету підготували 5 наукових робіт, які отримали призові місця. Приємно відзначити, що перше місце отримав студент групи М3/1 Голуб Денис Геннадійович (науковий керівник – доцент Грубань В.А.).
Слід відзначити, що всі роботи, презентації та доповіді були зроблені англійською мовою. Позитивним є те, що наукові роботи були виконані у співпраці зі студентами Польщі, Молдови та Казахстану. Таким чином здобувачі вищої освіти отримали значну користь: підвищення професійної майстерності, практики в англійській мові та міжнародні відносини.
Бажаємо всім переможцям та їх науковим керівникам успіхів, а іншим здобувачам вищої освіти рівнятися на досягнення своїх колег.



інженерно-енергетичний факультет,кафедра тракторів та сільськогосподарських машин

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget