ХХІІ зліт студентських лідерів аграрної освіти

Протягом 20-21 травня 2021р. на базі Сумського національного аграрного університету відбувся ХХІІ зліт студентських лідерів аграрної освіти. З огляду на карантинні обмеження, цьогоріч захід проведено в онлайн-форматі. Миколаївський національний аграрний університет делегував участь у заході найкращим студентам: Василенко Марині, Охоті Ніні, Белінському Ігору, Прасовій Надії, Невінчанній Ксенії, Батієві Юрію, Вільховацькій Анжеліці, Єкімову Олександру.
Розпочався зліт з урочистого відкриття, привітання ректора, студентської молоді Сумського національного аграрного університету, яка підготувала чудову концертну програму. Далі студентські лідери взяли участь у дискусійній панелі « Дуальна освіта очима лідерів аграрної освіти». Із доповіддю на тему «Екологічна освіта та сталий розвиток, а саме система екологічної освіти та екологічного виховання у Миколаївському національному аграрному університеті» виступив студентський президент факультету агротехнологій Юрій Батій. У своїй доповіді він наголосив на тому, що екологічна освіта є актуальною для формування сучасного фахівця агропромислового комплексу, який дбайливо ставиться до природного середовища.
Дякуємо організаторам ХХІІ зльоту студентських лідерів аграрної освіти-2021, керівництву Сумського національного аграрного університету за гарну організацію заходу.








виховна робота,студентське самоврядування мнау

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget