Відпочинок справжньої родини майбутніх обліковців у Міжнародний день сім’ї

Розвиток softskills майбутніх фахівців з обліку і оподаткування відбувається не лише під час освітнього процесу. Спланований та організований сумісний відпочинок, під час якого родина молодших бакалаврів і бакалаврів першого курсу освітньої програми «Облік і оподаткування» ще більше зблизилася та об’єдналася у колі теплого неформального спілкування, став основою для спільних подальших планів, мрій та перспектив. Весняна подорож відбулася до Хаблівського маяку та Херсонського гранд-каньйону Станіславського. 

Яскраві краєвиди, відпочинок у колі університетських друзів, ефективне спілкування та гарячий шоколад лише зміцнили відносини молодої, але такої перспективної, родини груп БМБ-1/1 та Б-1/1 та їх чарівного куратора старшого викладача Бобровської Надії Володимирівни! Виховна романтика подорожі сприяла  позитивним емоціям і гарним розповідям кожного про свої плани на майбутнє та складнощі на життєвому й професійному шляху. Адреналін нашого колективу зарядив гарний настрій та неймовірну впевненість у власних силах кожного! Здобувачами вирішено долати всі перешкоди разом, будувати високі перспективи професійного розвитку, використовувати всі можливості сучасного студентського життя і отримувати лише омріяні позитивні результати, як показує приклад дружньої родини Миколаївського національного аграрного університету!

До речі, Хаблівський маяк — символ півдня України, який стоїть серед поля. А у Херсонському гранд-каньйоні Станіславського відбувалися зйомки кліпу до пісні «Місця щасливих людей». І ми щасливі, бо ми є частинкою великої родини нашого рідного, найкращого аграрного символу півдня України – Миколаївського національного аграрного університету!

Здобувачі 1 курсу 

освітньої програми «Облік і оподаткування







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget