Успішне завершення Всеукраїнської олімпіади Миколаївського національного аграрного університету для професійної орієнтації вступників 2020-2021 н.р.


 Створення умов, які забезпечували б виявлення і розвиток обдарованих дітей, які бажають здобути престижну вищу освіту, є одним з пріоритетних завдань профорієнтаційної роботи у Миколаївському національному аграрному університеті.

 Із цією метою щорічно проводиться Всеукраїнська олімпіада Миколаївського НАУ для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти із восьми предметів: українська мова і література, математика, хімія, історія України, біологія, фізика, англійська мова та географія. У 2020-2021 н.р., незважаючи на труднощі, зумовлені складною епідемічною ситуацією в Україні, олімпіада успішно відбулася та її підсумки підведені.

Загалом в олімпіаді Миколаївського НАУ 2020-2021 н.р. взяли участь 1088 учасників із Миколаївської, Херсонської та Кіровоградської областей. Учасники олімпіади виявили знання теорії, вміння застосовувати їх у стандартних та нестандартних умовах, давати правильне теоретичне обґрунтування отриманим результатам. Фахове журі детально перевірило виконання учнями олімпіадних завдань та визначили найдостойніших, які стали переможцями. 

Та, напевно, найвагомішою нагородою для кожного із переможців стало те, що під час вступу до Миколаївського національного аграрного університету у 2021 році вони до свого конкурсного рейтингу додатково отримають до 20 балів. Це їхня суттєва перевага у конкурсі на місця державного замовлення! Вітаємо переможців та бажаємо їм успішного продовження – вступу до Миколаївського національного аграрного університету!

Наказ про підсумки олімпіади 2021

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget