Профорієнтаційна робота кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції серед учнів шкіл Вознесенської ОТГ

25.05.2021 викладачі кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського НАУ у складі доцента О.О. Стародубця та асистента І.М. Лютої провели профорієнтаційну роботу серед випускників 11-х класів ЗОШ № 4, 5, 10, гімназії ім. Т. Шевченка, ЗОШ-інтернат «Обдарованість» та Новогригорівської ЗОШ Вознесенської ОТГ.

Учням було надано інформацію про Миколаївський національний аграрний університет, який є лідером серед вищих навчальних закладів України. Випускників заочно ознайомили з факультетами університету, особливостями навчання за різними спеціальностями, науковою та виховною роботою, побутовими умовами проживання і харчування студентів, можливостями проходження виробничих практик за кордоном, навчання на військовій кафедрі. Надана інформація викликала зацікавленість учнів, вони задавали питання щодо умов навчання в університеті, на які одержали професійні відповіді. Викладачі кафедри передали до шкіл дипломи переможців Всеукраїнської олімпіади для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти, якими стали випускники шкіл Вознесенської ОТГ.

Колектив кафедри щиро вдячний керівникам шкіл за підтримку та теплий прийом. Впевнені, що подальша плідна співпраця загальноосвітніх шкіл Вознесенської ОТГ з Миколаївським національним аграрним університетом стане запорукою успішного майбутнього їх учнів!

Чекаємо випускників Вознесенської ОТГ у Миколаївському національному аграрному університеті! 


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget