Індивідуальні зустрічі із майбутніми абітурієнтами

На сьогодні карантинні обмеження вносять свої коригування у профорієнтаційну роботу закладів освіти. У Миколаївському національному аграрному університеті щоденно відчинені двері для майбутніх абітурієнтів та їх батьків, для яких проводяться індивідуальні екскурсії.

05 травня 2021 року до Миколаївського національного аграрного університету завітав майбутній абітурієнт із Миколаївської ЗОШ №7, який вже зараз замислюється про своє майбутнє місце навчання. 

Декан факультету довузівської підготовки І.М. Марценюк ознайомив учня і його маму із умовами навчання та можливостями реалізації творчих та спортивних талантів здобувачів вищої освіти МНАУ. Для гостей старшим викладачем кафедри обліку і оподаткування А.Г. Костирко було проведено індивідуальну екскурсію, в межах якої вони ознайомилися з освітніми локаціями МНАУ.

Представниками приймальної комісії було надано інформацію щодо вступної компанії 2021 року та спеціальностей, за якими готують майбутніх фахівців у МНАУ.

Вибір професії – складний та відповідальний крок у житті! Тож бажаємо  випускникам шкіл сміливо й успішно крокувати по життю!

Кафедра обліку і оподаткування 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget