Нарада голів Спортивних клубів, викладачів кафедр фізичного виховання закладів вищої освіти м. Миколаєва



Нарада голів Спортивних клубів, викладачів кафедр фізичного виховання закладів вищої освіти м. Миколаєва

В Миколаївському обласному відділенні (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України відбулася нарада голів Спортивних клубів, викладачів кафедр фізичного виховання закладів вищої освіти м. Миколаєва.

На нараді були присутні начальник Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Кулішов, головний спеціаліст відділення Олена Мошків, голови спортивних клубів Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова Людмила Вакуліна, Чорноморського національного університету імені Петра Могили Оксана Петренко, Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського Юрій Кулаков, викладач кафедри фізичного виховання Миколаївського національного аграрного університету Сергій Овчарук.

Під час наради обговорювалися питання щодо виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 15.02.2021 № 193 «Про затвердження рекомендацій стратегічного розвитку фізичного виховання та спорту серед студентської молоді на період до 2025 року», участі команд закладів вищої освіти м. Миколаєва в ХVІ літній Універсіади України з бадмінтону, легкої атлетики, гандболу, волейболу та важкої атлетики, завершення та урочистого підведення підсумків ХІХ Спортивних ігор серед студентів закладів вищої освіти м. Миколаєва 2020-2021 навчального року, організації і проведення в закладах освіти обласного конкурсу «Фото з олімпійцем», заходів у рамках проведення Всеукраїнського Олімпійського Дня та «Оlympic Lab».

Усі присутні брали активну участь в обговоренні вищезазначених питань та в ході роботи наради були прийняті деякі конструктивні рішення.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget