Знайомимо з вибірковими компонентами 1 семестру 2021-2022 н.р. здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування»

13 травня 2021 р. кафедрою фінансів, банківської справи та страхування було організовано онлайн-презентацію вибіркових компонент здобувачам вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» 2, 3 та 5 курсів.
До переліку вибіркових компонент освітньої програми 071 «Облік і оподаткування», які викладаються кафедрою фінансів, банківської справи та страхування у 1 семестрі 2021-2022 н.р., віднесені: «Страхування», «Податкова система та основи оподаткування» (3 курс); «Основи наукових досліджень», «Бюджетна система» (4 курс), «Бюджетний менеджмент» та «Управління фінансовою санацією підприємства» (6 курс).
На цій онлайн-зустрічі здобувачі мали можливість отримати інформацію щодо особливостей кожної вибіркової компоненти, а саме: мета її  вивчення, змістовне наповнення, програмні результати навчання, компетентності, порядок та критерії оцінювання.
Усвідомлений вибір дисциплін впливає на формування професійних навичок, визначає успішність самореалізації, соціалізації, кар'єрного і професійного зростання.
Запрошуємо  Вас обрати дисципліни, у процесі вивчення яких Ви знайдете багато корисного та цікавого!









обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget