Завжди активні та ініціативні Миколаївські ЗОШ Корабельного району!

Багаторічна співпраця Миколаївського НАУ з Миколаївськими загальноосвітніми школами Корабельного району приносить свої плоди. Уже декілька років поспіль учні шкіл беруть участь у Всеукраїнській олімпіаді для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти серед учнів закладів загальної середньої освіти Миколаївської області.
Метою олімпіади є виявлення обдарованих вступників, ознайомлення їх зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка в університеті, зацікавлення у поглибленому вивченні предметів, що є профільними для вступу до Миколаївського НАУ, реалізація здібностей талановитих учнів, розширення й поглиблення знань учнів із навчальних предметів, які виносяться на зовнішнє незалежне оцінювання.
Олімпіада проводиться із таких предметів: українська мова і література; математика; історія України; біологія; географія; фізика; англійська мова; хімія.
Не є винятком і цей рік, учні Миколаївських загальноосвітніх шкіл Корабельного району взяли активну участь в олімпіаді та посіли 78 призових місць (з них 5 перших місць, 44 других місць та 29 третіх місць).
Особливо, хочемо відзначити учнів Миколаївської гімназії №3, Миколаївського економічного ліцею №1 та Миколаївської ЗОШ №40, які посіли перші місця у Всеукраїнській олімпіаді Миколаївського НАУ для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти:
    Таранець Є.О. – олімпіада з української мови та літератури;
    Міцик Н.А. – олімпіада з біологія;
    Самарська С.А. – олімпіада з української мови та літератури;
    Рязанцева А.Д. – олімпіада з географії;
    Завадська А.І. – олімпіада з географії.
Бажаємо переможцям нових досягнень, успіхів та ще більших звершень! Не зупинятися на досягнутому, а продовжувати отримувати нові й нові перемоги! Вітаємо!
Окремі слова великої вдячності за якісний рівень підготовки науковим керівникам та дирекціям Миколаївських загальноосвітніх шкіл Корабельного району.


обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget