Спільні заходи на обліково-фінансовому факультеті зі стейкхолдерами, представниками сучасного аграрного бізнесу


Здобувачі вищої освіти обліково-фінансового факультету взяли участь у спільному освітньому заході зі стейкхолдрером – сучасною компанією, яка представляє Миколаївщину на міжнародному рівні.
«Агроф’южн» – це українська вертикально-інтегрована група компаній.
Ми вирощуємо та переробляємо томати для виробників соків, кетчупів та томатних соусів в усьому світі. Компанія розташована на півдні України в традиційному томатному регіоні, і забезпечують усі цикли виробничої діяльності: висіває насіння, вирощує розсаду у теплицях, культивує томати і переробляє їх у високоякісну томатну пасту – Торгова марка «Інагротм». Послідовно реалізовуючи економічні та екологічні практики ведення бізнесу, компанія активно розвивається, підтримує екологічні пріоритети виробництва, розвиток органічного виробництва.
Компанія «Агроф’южн» – міжнародно визнаний виробник та постачальник томатних продуктів. Своєю діяльністю компанія орієнтує на наступні цінності:
– чесність, відкритість, довіра – основа наших внутрішніх та зовнішніх комунікацій.
– соціальна відповідальність: Кожне наше рішення та дія направленні на розвиток України та краще майбутнє наступних поколінь.
– свобода особистості: Головне місце в групі компаній Агроф’южн належить особистості, яка має змогу сама вирішувати, що відповідає її інтересам.
– слідування принципам Сталого розвитку: Дотримуємося балансу між задоволенням сучасних потреб та захистом навколишнього середовища.
– цілісність: Ми команда професіоналів об’єднаних єдиною метою.
Компанія сьогодні — це 10 відділень, 2 теплиці, 3 томатні заводи та команда із 1 500 професіоналів; 32 000 га зрошуваних полів.
Томатна паста Інагротм представлена у 44 країнах світу та продовжує розширювати географію своєї присутності.
Представник компанії Катерина надала здобувачам основну інформацію щодо діяльності компанії та обґрунтувала потребу щодо підготовки кадрів для аграрної сфери у поєднанні фахових здібностей та соціальних навичок, можливостей до адаптації та критичного мислення.
Освітній захід відбувся у дистанційному форматі. Маємо надію на подальшу співпрацю в умовах виробництва, виробничих підрозділах компанії.
Подібне поєднання теоретичних знань та практичних вмінь дозволяє молодим фахівцям швидше адаптуватися на робочому місці.
Успіхів компанії. Успіхів нашим випускникам — обліковцям та фінансистам!
Примітка: інформація на слайдах була сформована та презентована представниками компанії.











Деканат обліково-фінансового факультету



 

обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget