Профорієнтаційна робота в школах Вітовського району

26.05.2021 року доцентом кафедри ґрунтознавства та агрохімії Письменним Олегом Володимировичем була проведена екскурсія до Миколаївського національного аграрного університету для учнів 10-11-их класів  Миколаївської ЗОШ Вітовського району Миколаївської області.
Упродовж екскурсії перед учням 10-11-их класів  Миколаївської ЗОШ Вітовського району виступили представники приймальної комісії, декани факультету довузівської підготовки і факультету агротехнологій.Учням було розказано про: правила вступу до Миколаївського НАУ у 2021 р., професійні особливості навчання на факультетах університету, переваги професійної підготовки у Миколаївському НАУ та працевлаштування випускників університету.
Випускники шкіл Вітовського району зацікавилися умовами навчання та відпочинку, які створені в університеті і багато з них виявили бажання цього року приєднатися до дружньої і великої родини Миколаївського НАУ.
Дякуємо директорам та класним керівникам шкіл Вітовського району за багаторічну плідну співпрацю з Миколаївським національним аграрним університетом.





факультет агротехнологій,кафедра ґрунтознавства та агрохімії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget