ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ПТАХІВНИЦТВА, ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДУКЦІЇ

Викладачі кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції Миколаївського НАУ продовжують профорієнтаційну роботу серед учнів випускних класів м. Вознесенськ.
Так, 23 квітня 2021 р. представники факультету ТВППТСБ – доцент         О.О. Стародубець, асистент І.В. Каницька та відповідальний секретар приймальної комісії Є.В. Баркарь організували і провели ZOOM-конференцію з учнями 11-х класів ЗОШ №8.
Під час зустрічі викладачі надали учням інформацію про особливості вступної кампанії 2021 року і наголосили, що складання зовнішнього незалежного оцінювання є необхідною умовою при вступі до закладів  України. З використанням відеоматеріалів учасники зустрічі ознайомились із переліком і особливостями спеціальностей, які представлені в університеті, перевагами навчання саме в Миколаївському національному аграрному університеті. Зацікавленість учнів викликала інформація про проходження практик на підприємствах області та України, можливість стажування у різних кранах світу. Організатори повною мірою відповіли на усі запитання, які були поставлені впродовж зустрічі.
Висловлюємо щиру подяку адміністрації Вознесенської ЗОШ №8, директору Т.А. Кушнір та класному керівнику М.С. Бусаргіну за надану можливість спілкування з майбутніми випускниками та сподіваємося на подальшу співпрацю!




Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget