Студентський науковий гурток — в дії

В освітньому процесі університету належна увага приділяється залученню студентів до науково-дослідної та творчої діяльності. Під безпосереднім керівництвом доцента кафедри економічної теорії і суспільних наук, доктора філософії Ірини Лесік активно працюють студентські наукові гуртки  «Теорія і практика соціологічних досліджень життя студентської молоді» та «Економічні студії». 

Це дає можливість поглибити знання з дисциплін «Соціологія» та «Економічна теорія», а також з питань академічної доброчесності, основних вимог до написання наукових робіт. Крім того слухачі гуртків на практиці знайомляться з базами даних для пошуку наукової інформації. Результати плідної роботи здобувачі вищої освіти підтверджуються отриманими сертифікатами, опублікованими тезами  та статтями.

За успішну участь у проєктах Міністерства цифрової трансформації України та інформаційного порталу «Дія» здобувачі вищої освіти – члени гуртків отримали сертифікати з курсів:

- «Зірки е-демократії» Шевченко Євдокія;

- «Медіаграмотність у часи пандемії» Задорожня Ольга;

- «Почати бізнес. Креативна індустрія» Цап Поліна;

- «Фінансова грамотність для підприємців» Ященко Валерія, Кравчук Альона, Битко Діана, Федюкевич Анна, Кучеревич Сергій.










Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget