Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Менеджмент інноваційної та інвестиційної діяльності»

20 квітня 2021 року на базі Київського національного університету технологій та дизайну, відбулася підсумкова науково-практична відеоконференція у рамках ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Менеджмент інноваційної та інвестиційної діяльності».

На конкурс було представлено 81 роботу від 119 учасників із закладів вищої освіти всіх регіонів України. Переможцями конкурсу стали 28 робіт, що виконані 30 студентами 24 університетів.

Миколаївський національний аграрний університет був представлений трьома науковими роботами, які були виконані здобувачами вищої освіти четвертого курсу факультету менеджменту. На заключну підсумкову відеоконференцію, була запрошена Цехоцька Катерина Олександрівна, здобувач вищої освіти четвертого курсу спеціальності 073 «Менеджмент» з науковою роботою на тему: «Оцінка ефективності інноваційного розвитку регіонів України», що була виконана під керівництвом доктора економічних наук, доцента кафедри економічної кібернетики і математичного моделювання Клочан Ірини Володимирівни.

На підставі результатів рецензування та з урахуванням оцінки наукових доповідей учасників науково-практичної конференції Катерина Цехоцька стала переможницею та отримала диплом ІІІ ступеня.

Кафедра економічної кібернетики і математичного моделювання вітає Катерину та її наукового керівника із перемогою у конкурсі!

Зичимо міцного здоров’я та нових наукових перемог.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget