Вітаємо учасників другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Електротехніка та електромеханіка»


20-21 квітня 2021 року відбувався другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт в форматі on-line,  який проходив на базі Дніпровського державного  технічного університету.

Здобувачі вищої освіти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» інженерно-енергетичного факультету виступили з доповідями  на відповідних секціях,  а саме: Фігаль А. Д. студент групи Ен3/2 – секція «Електромеханічні системи з електроприводом постійного та змінного струму»; Башмаков І.О., Непомнящий Д.Г. студенти групи Ен 3/2 секція «Автоматизовані енергозберігаючі електромеханічні системи».

В галузевих конкурсних комісіях прийняли участь викладачі кафедри  електроенергетики, електротехніки та електромеханіки доцент к. ф-м. н. Вахоніна Л.В. та к.т.н. Садовий О.С.

За результатами оцінювання наукових робіт конкурсними комісіями здобувачів вищої освіти з спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету було присвоєно 3 призових місця:

Дипломи ІІІ ступеня отримали:

1. Башмаков Ілля Олександрович,

2. Непомящий Дмитро Григорович,

3. Фіголь Артем Дмитрович

Головами комісій були висловлені подяки керівництву Миколаївського національного аграрного університету та науковим керівникам за якісну підготовку здобувачів вищої освіти для участі у Всеукраїнському конкурсі  студентських наукових робіт. 

Колектив кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки інженерно-енергетичного факультету вітає всіх здобувачів вищої освіти і їх наукових керівників з перемогами у Всеукраїнському  наукову конкурсі! Бажаємо подальшого наукового розвитку. 


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget