Участь у Міжнародній научній конференції студентів, магістрів і аспірантів «Перспективна техніка і технології в АПК»


25-26 березня 2021 року відбулась VІІ  Міжнародна  наукова конференція студентів, магістрів і аспірантів в форматі on-line,  яка проходила на базі Білоруського державного аграрного  технічного університету. Здобувачі вищої освіти  спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» інженерно-енергетичного факультету 

Гнатюк А. Є. (Ен4/1); Бомк О.О. (Ен4/2); Чурило Р.Є. (ЕнМ 1/1); Мусієнко А.А. (Ен 4/1) взяли участь в роботі конференції та представили доповіді, які  були підготовленні під керівництвом викладачів кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки.

Учасники конференції обговорювали актуальні наукові проблеми сучасності моделювання та проектування в АПК. Матеріали доповідей на  конференції будуть опубліковані в збірнику «Перспективна  техніка і технології в АПК»,  а учасники  отримають  сертифікат.

Колектив кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки інженерно-енергетичного факультету вітає учасників конференції! Бажаємо подальшого наукового розвитку. 




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget