Шановний Михайле Федоровичу, вітаємо Вас з Ювілеєм!

Таких людей не обирають,

Вони самі приходять к нам в життя.

Це люди данні нам від Бога,

Від них залежить майбуття!

Наталія Шарата


Однією із найважливіших і найдавніших професій у світі є професія - Людина. Людина із великим серцем, безмежною відкритою душею, яка завжди готова надати допомогу, порадити, заспокоїти, переконати, впевнити.  Тому, невипадково, для нас Михайло Федорович Димитров є справжньою Людиною. І це можна пояснити: Людина з безмежним серцем, яка завжди буде з Вами поруч. 
Михайло Федорович впевнено став на цю непросту стежину. З вірою та надією йдуть до нього люди, а він робить усе можливе, щоб підтримати та переконати кожного в своїй унікальності. Хіба це не шляхетно допомагати?
Як часто забуваємо про прості радощі життя і занурюємося в суєту повсякденності? Як часто вважаємо себе нещасними, забуваючи, що нам належить головне щастя і безцінний дар життя? Саме ці риторичні запитання ставить Михайло Федорович. І це змушує кожного подивитися на життя іншими очима, полюбити його і радіти кожному дню свого неперевершеного життя.
Він надзвичайна людина, яка готова цілодобово допомагати іншим, часто забуваючи про особисте і навіть звичайну втому. Чи кожен здатен так любити людину до самозреченості? Тому його шанують, люблять і щиро захоплюються.
Михайло Федорович Димитров не лише фахівець з великої літери. Це ще й надзвичайна особистість, що як магніт притягує до себе людей. Усі, хто потрапляє в коло його тяжіння, будуть обертатися в ньому одвічно. Неперевершений фахівець, талановита людина, приваблива і надзвичайна особистість, він живе і працює поруч з нами. І завдяки таким особистостям, як Михайло Федорович, світ стає добрішим і мудрішим.
Шановний Михайле Федоровичу, вітаємо Вас з Ювілеєм! 
Бажаємо Вам мудрості, витримки, наснаги, міцного здоров’я, родинного затишку та миру.

З глибокою повагою та безмежною любов’ю 
дружна родина Миколаївського національного 
аграрного університету

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget