Секційне засідання Причорноморської науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу кафедри обліку і оподаткування МНАУ

22 квітня 2021 року відбулося секційне засідання Причорноморської науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу кафедри обліку і оподаткування МНАУ в режимі відеоконференції. За напрямом роботи секційного засідання «Бухгалтерський облік, аудит та аналіз: сучасні концепції розвитку в умовах глобалізації економіки» було представлено 11 доповідей. 

Науково-педагогічні працівники кафедри мали змогу обговорити останні тенденції та зміни в обліковому законодавстві, зокрема в аграрній, податковій, бюджетній сфері, а також особливості деяких напрямів аудиту та обліково-інформаційного забезпечення. Під час виступів висвітлено актуальні та практичні питання обліку у державному секторі, які сформовано у пропозиціях Миколаївського національного аграрного університету. Кандидат економічних наук Лугова О.І. доповідала про інтегровану фінансову звітність англійською мовою, що вперше на секційному засіданні кафедри. 

 Голова секційного засідання, завідувач кафедри обліку і оподаткування професор Дубініна М.В. відмітила актуальність та змістовність всіх доповідей та рівень підготовки до участі у конференції науково-педагогічних працівників, а також побажала всі наснаги, творчих здобутків та педагогічного запалу!








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget