Профі-Старт: Аудитор – професія майбутнього!

Школа вибору професії «Профі-Старт: стань успішним!» Миколаївського національного аграрного університету продовжує свою роботу. 

27 квітня 2021 року на базі кафедри обліку і оподаткування доцентом Л. А. Козаченко, старшим викладачем А. Г. Костирко, відповідальним секретарем приймальної комісії МНАУ, доцентом Є. В. Баркарем та вчителем ЗОШ №16 В. В. Солошенко було проведено тренінг «Формула успішного професійного майбутнього: професія аудитор» для учнів 11-го класу загальноосвітньої школи №16 м. Миколаєва.

Майбутні випускники ознайомилися із такою унікальною і цікавою професією, як аудитор. На зустрічі обговорювалися питання: кому підійде професія аудитора? На яку спеціальність треба вступити, щоб стати аудитором? Чи навчають професії аудитора у Миколаївському НАУ? 

Можливість особисто виконати елементи професійних завдань аудитора також була в учасників тренінгу, що показало практичну спрямованість професії та її перспективність щодо кар’єрного росту в економічній галузі.


Зацікавлені слухачі успішно виконали запропоновані завдання, ознайомилися із спеціальностями Миколаївського НАУ, умовами вступу у 2021 році та дійшли висновку, що високоякісну фахову підготовку можна отримати у Миколаївському національному аграрному університеті.


Дякуємо всім учням та класному керівнику В. В. Солошенко, які долучилися до заходу та бажаємо майбутнім випускникам успіху в обраній професії!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget