Продовжуємо рубрику «Наші випускники»

Ким би й де не працював випускник нашого університету, йому завжди стають у нагоді всі практичні та соціальні знання й навички, які він отримав у стінах Миколаївського національного аграрного університету. Сьогодні розкажемо про випускницю 2002 року, яка, закінчивши на той час Миколаївську державну аграрну академію, здобула вищу освіту за спеціальністю «Облік і аудит» та кваліфікацію економіста з бухгалтерського обліку та фінансів – Ірину Землянську (сьогодні – Ірину Шовкун).

По закінченню академії Ірина працювала у Києві бухгалтером у торговельній фірмі, з 2003 року до 2011 року – економістом з обслуговування юридичних осіб у Райффайзен Банк Аваль, з 2011 до 2016 року – також у банківській системі, головним економістом. За сімейними обставинами Ірина переїхала із родиною до Польщі та вирішила продовжувати свою професійну кар’єру за отриманим фахом. Ми всі розуміємо як складно  це реалізувати на території іншої країни. Складно, але можливо, маючи бажання, досвід та міцні знання! Ірина вступила до відповідного навчального закладу, де була єдиною в групі з України, та у квітні 2021 року отримала Свідоцтво, яке підтверджує кваліфікацію в професії, безпосередньо – спеціаліста з розрахунків. До того ж, склавши практичний екзамени на відмінну оцінку! Ми бажаємо Ірині лише успіхів та професійного зростання та запрошуємо до участі у засіданні наукового гуртка та відкритого практичного заняття з дисципліни «Облік в зарубіжних країнах», щоб з погляду польського практика з бухгалтерського обліку розповісти нашим здобувачам про особливості обліку в Польщі та його відмінності від нашого національного!


Наші випускники працюють у містах і селах Миколаївської області, Південного регіону, у великих і маленьких містах України, у столиці нашої країни – місті Києві та за кордоном. Працюють на різних посадах, за основним, отриманим в університеті, фахом. Працюють, пишаючись, що вони є випускниками нашого закладу освіти. А ми завжди пишаємося Вами, наші дорогі випускники! І кожна нова здобута Вами перемога – це для нас найкращий подарунок!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget