Податкові реалії: он-лайн зустріч здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» з фахівцями Головного управління ДПС у Миколаївській області

Фахова підготовка здобувачів вищої освіти Миколаївського НАУ спрямована на те, щоб максимально пов’язати освітній процес із реаліями розвитку сучасного податкового середовища. Відповідно до графіку проведення занять в умовах виробництва по кафедрі обліку і оподаткування та чинного договору співпраці з Миколаївським управлінням ГУ ДПС у Миколаївській області 06 квітня 2021 року в межах дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» доктором економічних наук, доцентом Лагодієнко Наталією Володимирівною було організовано он-лайн зустріч здобувачів вищої освіти 4 курсу освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» Миколаївського НАУ з фахівцями. Відкрила зустріч в.о. начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Ольга Купчишина.

Муніка Наталя, начальник управління податкового аудиту ГУ ДПС у Миколаївській області, висвітлила здобувачам вищої освіти порядок проведення контрольно-перевірочної роботи суб’єктів господарювання – юридичних осіб.

Престижним місцем працевлаштування для сучасної молоді є державна служба, зокрема й органи Державної податкової служби. Тому начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу ГУ ДПС у Миколаївській області Оксана Лаврентіїва розкрила здобувачам порядок вступу на державну службу до ГУ ДПС у Миколаївській області. Зустріч студентської молоді з фахівцями податкової служби стала не лише практичною підготовкою для майбутніх фінансистів, але й можливістю працевлаштування у податковій службі Миколаївщині, що відкриває перспективи кар’єрного росту та постійного саморозвитку. 

Трофіменко Вікторія, заступник начальника управління, начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Миколаївській області, окреслила здобувачам інформацію щодо права на отримання податкової знижки на навчання у 2021 році. Обговорювалися, задані здобувачами, питання щодо ризиків та наслідків нелегальної зайнятості.

Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування висловлюють щиру подяку в.о. начальника організаційно-розпорядчого управління ГУ ДПС у Миколаївській області Людмилі Сухопаровій  та в.о. завідувача сектору пресслужби, адміністрування субсайту та комунікацій з  громадськістю ГУ ДПС у Миколаївській області Світлані Федіній за організацію зустрічі, а також всім спікерам – фахівцям ГУ ДПС у Миколаївській області за активну участь у практичній професійній підготовці майбутніх фахівців-фінансистів Миколаївського національного аграрного університету. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget