Наукові здобутки здобувачів освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування»


Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» у 2020/2021 навчальному році відбувається на базі Чернігівського університету «Чернігівська політехніка». Здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування», як і щороку, також взяли участь у Конкурсі. Маємо зауважити, що подані на Конкурс наукові роботи є результатом, який отримано в межах угод про співпрацю та здійснення спільних наукових досліджень з такими закладами вищої освіти як Національна академія статистики, обліку та аудиту та Національний технічний університет «Харківський політехнічний iнститут». Наукові дослідження з тематики конкурсних робіт здійснюються здобувачами під керівництвом наукових керівників Миколаївського національного аграрного університету та зазначених закладів освіти протягом навчального року, що підтверджується спільними науковими публікаціями авторів робіт, де відображено основні результати дослідження, а також їхньою участю у наукових заходах різного рівня та у заходах з неформальної освіти. 

За результатами засідання 25 березня Галузева конкурсна комісія затвердила рейтинговий список студентських наукових робіт, поданих на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування». Так, на Конкурс подано 130 наукових робіт. Роботи здобувачів Миколаївського національного аграрного університету у цьому рейтингу посіли 11 та 28 місце, тобто пройшли до фінального змагання –  підсумкової науково-практичної конференції, яка відбудеться 15 квітня 2021 року у форматі онлайн-відеозв’язку. 

Бажаємо авторам робіт Філішину Максиму та Цибулькіній Анастасії (керівники – професор Теловата Марія Теодозіївна, професор Дубініна Марина Вікторівна,) та Петровій Ірині й Бабенко Анастасії (керівники – професор Якименко-Терещенко Наталія Василівна, ст. викладач Лугова Ольга Іванівна,) вдалого виступу на підсумковій конференції та отримання бажаного результату! 


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget