МНАУ єднає серця, створює родини та навчає династії

Продовжуючи цикл новин про випускників облікової спеціальності, хочемо сьогодні розповісти про цілу родину обліковців, які були здобувачами Миколаївського національного аграрного університету! Знайомтеся, це родина Смутило! 

Голова родини – Василь Климентійович, який родом з Тернопільської області, і не просто навчався в МНАУ протягом 1991-1996 років, а ще й на 4 курсі став Президентським стипендіатом! Василь Климентійович розпочав свою професійне зростання, працюючи асистентом тоді ще кафедри бухгалтерського обліку нашого університету, потім працював у банківській сфері та фінансовим директором ТОВ ЛТД «Нові технології».


Берегиня родини – Наталя Олександрівна, родинним корінням з Казанківського району, яка під час навчання в МНАУ з 1993 року по 1998 рік отримала міцні знання, про що свідчить її майже 20-річний стаж роботи у ПП «Світ-Бухгалтерія» і сьогоденна посада директора. До того ж, Наталя Олександрівна тісно співпрацює з кафедрою обліку і оподаткування: надає консультації з облікових питань, бере участь в обговоренні змісту та реалізації освітніх програм, залучається до проведення лекційних та практичних занять в режимі онлайн, є рецензентом методичних рекомендацій, відвідує наукові та громадські заходи кафедри. А ще під час навчання Наталя Олександрівна вперше стала мамою, народивши чудового сина Дмитра!


Дмитро Васильович, як справжній син справжніх студентів МНАУ, також у 2013 році став студентом університету, мріючи бути справжнім фахівцем з обліку і оподаткування. Дмитро, маючи неперевершений талант організатора, безліч ідей та перспективних задумів, на 3-му курсі навчання був обраним студентським деканом обліково-фінансового факультету. Водночас, Дмитро вміє встигати і поєднувати все, тому й, пройшовши студентську практику у Німеччині та ще не закінчивши університет, вже працював у ТОВ «Європромсклад». Сьогодні Дмитро вже має власну родину і власну справу. Ми бажаємо йому лише набирати життєвих обертів і наслідувати приклад батьків!



Кохання, взаємопідтримка та взаємоповага, спільні інтереси, плани і перспективи, та й нарешті, рівновага та подвійний запис в бухгалтерському обліку – і маємо теперішнього здобувача університету освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування», сором’язливу, але впевнену та наполегливу у навчанні та житті Ольгу Василівну! Ольга з першого курсу є  старостою групи, гарно навчається, бере участь у наукових та громадських заходах різного рівня, і, за прикладом старшого брата, також встигла отримати досвід на практиці у Німеччині. 



Гарна родина, яка є представником всіх учасників освітнього процесу МНАУ – випускників, здобувачів, роботодавців та батьків! Науково-педагогічний колектив кафедри обліку і оподаткування бажає родині Смутило процвітання у всіх життєвих напрямках! 

Думаєте, що це одна така династія обліковців МНАУ?! Впевнено заявляємо, що це не так! Розкажемо й про інші! 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget