Онлайн-презентація LEMKEN


31 березня 2021 р. представники Миколаївського НАУ Гавриш В.І. і Карбашевський В.В. взяли участь у онлайн-презентації комбінованого агрегату для поверхневого обробітку ґрунту, гібридного культиватора  LEMKEN Koralin 9. Організатор події – світовий лідер з виробництва ґрунтообробної сільськогосподарської техніки LEMKEN GmbH & Co. KG.

Представниця німецької компанії зазначила: «Ми хотіли б презентувати потенціал, який пропонує LEMKEN Koralin, і показати вам, як ми можемо спільно підійти до завдання захисту ґрунту. Ми разом розглянемо технічні можливості та агрономічні аспекти, такі як механічна боротьба з бур’янами та зменшення втрат вологи».

На презентації виступали представники керівництва  LEMKEN, спеціалісти компанії з обслуговування і використання техніки, а також професор, доктор Ульріх Грос (Університет прикладних наук Вайенштефан-Трісдорф), який супроводжував і консультував розробку Koralin 9.

Зауважимо, це далеко не перша взаємодія МНАУ і LEMKEN. Університет співпрацює з німецькою компанією уже не перший рік, презентуючи техніку LEMKEN на щорічних Днях Поля. Також не один рік спільної роботи пов’язує нас з  Університетом прикладних наук Вайенштефан-Трісдорф (гранти, програма спільних дипломів, публікації). 


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget