Дуальна освіта на найбільшому теплопостачальному підприємстві ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»

Кафедра  електроенергетики, електротехніки та електромеханіки завжди приділяла значну увагу вдосконаленню практичної складової підготовки висококваліфікованих фахівців. Про це свідчить функціонування філії  кафедри на  найбільшому теплопостачальному підприємстві  м. Миколаєва ОКП «Миколаївоблтеплоенерго». На підприємстві організовано проведення виробничих практик, практичних занять  та створені умови для  дуальної освіти студентів спеціальності 141 електроенергетика, електротехніка та електромеханіка.

В контексті впровадження дуальної освіти  чотирнадцять студентів   проходять професійну підготовку на підприємстві ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», що  дає  їм можливість  удосконалювати теоретичні знання та здобувати практичні навички.  На сьогоднішній день вони  успішно відпрацювали свій перший опалювальний сезон. Під час дуального навчання вони приймали участь в обслуговувані індивідуальних  та центральних теплових пунктів, котелень, насосних станцій. Під керівництвом наставників та використовуючи сучасне обладнання отримали якісні практичні знання.

Здобувачі вищої освіти успішно поєднують навчанням в університеті та на профільному підприємстві завдяки платформі Мoodlе. 

Співпраця ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»  та Миколаївського національного аграрного університету – це чудова нагода для студентів здобути практичні навички необхідні для майбутнього працевлаштуватися.

Кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки дякує за плідну співпрацю керівництво ОКП «Миколаївоблтеплоенерго».








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget