Кафедрою методики професійного навчання проведена Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Педагогічні інновації»

28-29 квітня 2021 року кафедрою методики професійного навчання інженерно-енергетичного факультету була організована Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Педагогічні інновації». На конференцію було подано 103 тези-доповіді від 119 науковців, з них понад 70 учасників виявили бажання виступити на пленарному засіданні.

У пленарному та секційних засіданнях учасники інтернет-конференції представили дослідження щодо використання інноваційних технологій упродовж вивчення природничих та гуманітарних дисциплін; психолого-педагогічних основ та сучасної  освіти; педагогічних інновацій у професійній освіті в контексті сталого розвитку суспільства; модернізації сучасної педагогічної освіти в аспекті глобальних проблем сучасності; безпеки життєдіяльності в сучасному суспільстві; екологічних аспектів збереження навколишнього середовища в сучасних умовах; реалізації євроінтеграційної політики України: соціально-безпекові аспекти; соціокультурних процесів в сучасних вимірах.

З цікавими доповідями, які були винесені на обговорення конференції, виступили науковці з навчальних закладів міст Житомир, Ірпінь, Київ, Миколаїв, Рівне, Скадовськ, Чернівці, Херсон.

Доповіді учасників конференції викликали жвавий інтерес, доповіді були пізнавальними та корисними, супроводжувалися насиченими презентаціями.

Побажаємо успіху і натхнення на науковій ниві та плідної роботи всім учасникам конференції.








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget