Гостьова лекція для здобувачів освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування»: вперше й вдало!

У межах співпраці Миколаївського національного аграрного університету та Національної академії статистики, обліку та аудиту 12 квітня було проведено гостьову лекцію для здобувачів освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» на тему «Інвентаризація майна і коштів підприємства». Лекторами-модераторами заходу стали доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри обліку та оподаткування Національної академії статистики, обліку та аудиту Теловата Марія Теодозіївна та доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри обліку і оподаткування Миколаївського національного аграрного університету Дубініна Марина Вікторівна. Гостями та слухачами лекції стали здобувачі та науково-педагогічні працівники таких закладів освіти України як Харківський національний економічний університет імені С. Кузнеця, Одеський національний політехнічний університет, Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», Ужгородський національний університет. 

Від Миколаївського національного аграрного університету були присутніми науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування, а також здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Молодший бакалавр» в межах вивчення теми з дисципліни «Бухгалтерський облік» та освітнього ступеня «Бакалавр» в межах вивчення теми «Організація і методика аудиту запасів» з дисципліни «Організація і методика аудиту».

Лектори дуже яскраво, з практичними та життєвими прикладами, з ситуаціями із власного досвіду та історичними фактами виникнення і розвитку інвентаризації окреслили інформацію щодо:

- поняття та законодавчо-нормативної регламентації інвентаризації; 

- видів, функцій, строків та особливостей її проведення; 

- документального забезпечення проведення та облікового відображення результатів інвентаризації.

По закінченню основного тематичного матеріалу здобувачі отримали лаконічні та змістовні висновки, відповіді на запитання та «позитивчик» від шановної Марії Теодозіївни – епізод з улюбленого фільму, де висвітлено проведення інвентаризації! 

Академічна година, більше 100 учасників з шести закладів вищої освіти України, якісне викладення та ефективне засвоєння теми, професійна зацікавленість та посмішки здобувачів! Чи може бути кращим за результативністю проведене лекційне заняття?! 

Дякуємо за запрошення до гостьової лекції та її організацію доктору педагогічних наук, професору, завідувачу кафедри обліку та оподаткування Національної академії статистики, обліку та аудиту Теловатій Марії Теодозіївні! Обов’язково запросимо до нас!










Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget