Досвід стейкхолдерів та перспективи для здобувачів щодо поєднання навчання, кар’єрного росту та неосяжного кола можливостей для саморозвитку


Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування 13 квітня запросили для проведення лекційного заняття аудитора 1-ї категорії аудиторської компанії DeloitteUkraine Владислава Лагодієнка з темою «Що таке насправді аудит». Проведене лекційне заняття не мало традиційної форми. Навпаки, стало таким собі міні-екскурсом в особливості аудиторської діяльності та аудиту, плюси та мінуси аудиторської професії, напрями професійного зростання аудитора та аудиторський світ можливостей для здобувачів вищої освіти. Слухачами креативної лекції, проведеної надзвичайно талановитим, всебічно розвиненим та харизматичним спікером, стали науково-педагогічні працівники кафедри та здобувачі освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» денної та заочної форм навчання.

Владислав розповів про Велику четвірку аудиторських компаній –  чотири найбільших у світі компаній, які надають аудиторські й консалтингові послуги, однією і найбільшою з яких є Deloitte. Так, річний дохід компанії перевищує у 330 разів річний дохід міста Миколаєва! 

Лаконічно, і в той же час, дуже яскраво Владислав зазначив основні напрями діяльності цієї аудиторської компанії. Досить цікавою для здобувачів стала інформація щодо шляху від студентських буднів (Владислав є здобувачем третього курсу одного з Київських закладів вищої освіти) до кар’єрного зростання в компанії, а також безпосередні кроки до можливості роботи в Deloitte. Лайфаки написання резюме, літня школа компанії для здобувачів, основні компетентності та Soft skills , якими потрібно володіти претенденту на працевлаштування у Deloitte – цим всім із великим захопленням, творчим підходом та професійною майстерністю поділився Владислав із здобувачами. Водночас, не всі запитання здобувачів, яких до речі було досить багато, знайшли свою відповідь, адже корпоративна етика компанії та аудиторська етика не дозволяють розповсюджувати інформацію щодо заробітної плати, методики проведення перевірки та особливостей аудиту клієнтів компанії.

Ми щиро вдячні Владиславу за корисну, цікаву та позитивну інформацію. Сподіваємося на подальшу співпрацю. 





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget