Участь у обговоренні освітніх програм Національного університету біоресурсів і природокористування України


Навчальні заклади повинні моніторити і періодично переглядати свої освітні програми забезпечуючи їхню відповідність зазначеним цілям, а також потребам студентів і суспільства. У результаті такого перегляду має здійснюватися безперервне вдосконалення освітніх програм. Про будь які зміни, як заплановані, так і реалізовані у продовж цього процесу, інформуються усі зацікавлені сторони. 

З метою забезпечення консультативного моніторингу завідувачка кафедри економіки підприємств, докторка економічних наук, професорка Олена Котикова взяла участь у обговоренні проєктів освітніх програм першого освітнього (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти за спеціальністю 051 Економіка Національного університету біоресурсів і природокористування України. До заходу долучились роботодавці, представники академічної спільноти ЗВО України та здобувачі вищої освіти різних освітніх рівнів, які висловили свої пропозиції щодо напрямів удосконалення ОП.

Дякуємо гаранту освітньо професійної програми (ОС Магістр), доктору економічних наук, професору, заслуженому економісту України, професору кафедри економіки Єрмакову Олександру Юхимовичу за запрошення до участі у обговорені та багаторічну співпрацю!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget