НАУКОВІ ЗДОБУТКИ КАФЕДРИ ГЕНЕТИКИ ГОДІВЛІ ТВАРИН ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ

08 квітня 2021 року у Національному університеті харчових технологій м. Київ відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія». Підсумкова науково-практична конференція проходила у режимі відеоконференції.
Миколаївський національний аграрний університет гідно представили здобувачі вищої освіти спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» факультету ТВППТСБ Тюрін Георгій, Чебаненко Тетяна (академічна група БТ 3/1) та Романько Роман, Рода Маргарита (академічна група БТ 2/1), які під керівництвом кандидата технічних наук, доцента Олени Іванівни Юлевич підготували дві наукові роботи, при чому обидві наукові роботи були високо оцінені членами галузевої комісії та за кількістю набраних балів були запрошені до ІІ етапу ІІ туру конкурсу.
За результатами оприлюдненого захисту робіт Тюрін Георгій та Чабаненко Тетяна з темою наукової роботи «Збільшення доступності полісахаридної частини рослинної сировини для дії ферментів за рахунок передобробки» здобули призове місце та Диплом ІІІ ступеня.
Колектив кафедри щиро вітає виконавців та керівника наукової роботи із заслуженою перемогою!!! Бажаємо старанно і гідно йти до вершин своїх успіхів, до своїх мрій. Удачі, підтримки рідних і друзів, оптимізму і внутрішньої впевненості.








Доцент кафедри ГГТБ О.І. Каратєєва

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget