Переваги МНАУ очима майбутніх студентів


14.04.2021 року професором кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки І.В. Гончаренко було проведено відкрите заняття з дисципліни «Реклама та стимулювання продажу», на якому студенти 3 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Технолого-економічного фахового коледжу Миколаївського національного аграрного університету (МНАУ) презентували результати роботи у  мікро-групах над виконанням завдання створення  рекламного звернення до потенційних абітурієнтів МНАУ. Усі науково-педагогічні працівники кафедри високо оцінили результати роботи здобувачів вищої освіти.

У процесі роботи викладачем та студентами досягнуто комплексної мети: реалізовано теоретичні знання на практиці та здійснено професійне орієнтування  студентів Технолого-економічного фахового коледжу Миколаївського національного аграрного університету.

Кожен зі студентів  запропонував до проєкту  рекламного звернення власне бачення  наявних переваг  вступу до Миколаївського національного університету. 

З дозволу авторів, рекламні ролики поповнили агітматеріал кафедри.

Пропонуємо ознайомитися з деякими із найкращих проєктів.

Дякуємо студентам групи П/3 Технолого-економічного фахового коледжу Миколаївського національного аграрного університету за відповідальне та сумлінне ставлення до занять та чекаємо Вас у стінах славетного Миколаївського національного аграрного університету.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget