Україна – Казахстан: співпраця продовжується

Починаючи з перших курсів, здобувачі вищої освіти наукового гуртка «Безпека життєдіяльності» (керівник гуртка, старший викладач кафедри методики професійного навчання Курепін В.М.) беруть участь в різних наукових заходах, де набувають першу наукову практику. 

В Костанайскому регіональному університеті імені Ахмета Байтурсинова (Казахстан) 12 квітня 2021 року відбулася щорічна Міжнародна науково-практична конференція для студентів та магістрантів «Покоління незалежності: ціннісні орієнтири і перспективи», під егідою 30-річчя Незалежності Республіки Казахстан в on-line режимі ZOOM. В конференції прийняли участь понад 180 студентів з різних університетів країн ближнього та далекого зарубіжжя.

Миколаївський національний аграрний університет був представлений доповіддю студентки 3-го курсу спеціальності 015 «Професійна освіта» (Технологія виробництва та переробки продукції сільського господарства)» Іваненко Валерії на тему: «Цінності і пропозиції сучасної молоді: життєві пріоритети української молоді».

З цікавими доповідями, які були винесені на обговорення конференції виступили студенти з Казахстану, України, Білорусі, Китаю, Татарстану, Молдови та інших країн. Тема даної конференції викликала жвавий інтерес у студентів, їхні доповіді були пізнавальними та корисними, супроводжувалися насиченими презентаціями.

Побажаємо успіху і натхнення на науковій ниві та плідної роботи здобувачам вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget