Вітаємо здобувачів МНАУ із перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Страхування»

21 квітня 2021 року відбулося підбиття підсумків та оприлюднення результатів Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» зі спеціалізації «Страхування», що проходив на базі Миколаївського національного аграрного університету та координувався кафедрою фінансів, банківської справи та страхування.
ІІ тур Конкурсу зі спеціалізації «Страхування» було проведено у два етапи: перший – рецензування робіт (до 19.03.2021 р.), другий – підсумкова науково-практична конференція (20-21.04.2021 р.).
У результаті рецензування до прилюдного захисту рекомендовано 20 наукових робіт, автори яких були запрошені на підсумкову науково-практичну конференцію в онлайн-форматі.
Серед 28 учасників Конкурсу, які взяли участь у підсумковій науково-практичній конференції, свої наукові роботи захищали й здобувачі вищої освіти нашого університету під керівництвом НПП кафедри фінансів, банківської справи та страхування та кафедри обліку і оподаткування.
Кугляр Анна (група Ф 3/1) представила наукову роботу на тему «Напрями регулювання страхового ринку в умовах трансформаційних змін» (науковий керівник – Шишпанова Наталія Олександрівна, канд. екон. наук, доцент, доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування МНАУ);
Гуліч Крістіна (група Ф 4/1) та Іваненко Денис (група Ф 1/1) оприлюднили результати дослідження на тему «Фінансова безпека страхового ринку України в умовах глобалізації» (науковий керівник – Мельник Ольга Іванівна, канд. екон. наук, доцент, доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування МНАУ);
Нестерчук Ірина (група Б 2/2) захищала наукову роботу на тему «Послуги страхування у державному секторі України: теоретичні аспекти та практична реалізація через систему PROZORRO»,  яку підготувала спільно з Новіковою Ольгою, здобувачем Одеської національної академії харчових технологій (науковий керівник – Пісоченко Тетяна Сергіївна, кан. екон. наук, асистент кафедри обліку і оподаткування МНАУ).
За результатами прилюдного захисту наукових робіт Галузевою конкурсною комісією було визначено переможців, які нагороджені дипломами І–ІІІ ступенів. До їх числа увійшли наші молоді науковці: Кугляр Анна отримала диплом І ступеня, Нестерчук Ірина – диплом ІІ ступеня, а Гуліч Крістіна та Іваненко Денис нагороджені дипломами ІІІ ступеня!
Вітаємо молоде покоління наукової еліти МНАУ та їх наукових керівників із перемогою! Бажаємо подальших успіхів та втілення в життя наукових ідей!

 








обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget