Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурcі наукових робіт зі спеціалізації «Фінанси і кредит»!

6-7 квітня 2021 р. в режимі онлайн-конференції на базі Західноукраїнського національного університету було проведено другий етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Фінанси і кредит», де здобувачі вищої освіти мали змогу захистити свої наукові результати, викладені в конкурсних наукових роботах.
Серед учасників Конкурсу перемогу виборювала здобувач вищої освіти групи Ф3/1 Миколаївського національного аграрного університету Кємова Яна Русланівна, яка навчається за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». За результатами оцінювання наукових робіт галузевою конкурсною комісією вона отримала диплом ІІІ ступеня за наукову роботу на тему: «Концепт зміцнення фінансової безпеки державних підприємств» (науковий керівник – Боднар Олена Андріївна, кандидат економічних наук, асистент кафедри фінансів, банківської справи та страхування).
Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування вітає молодого фінансиста Кємову Яну Русланівну з перемогою у Всеукраїнському науковому конкурсі!
Щирі вітання переможцю, яка здійснила цікаві та актуальні наукові дослідження й відстояла їх результати на підсумковій науково-практичній конференції у межах другого туру конкурсу!
Бажаємо нових перемог, наукових досягнень, успіхів та натхнення!




обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget