Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Агрономія» у 2020-2021 навчальному році

Здобувачі вищої освіти  спеціальності 201 «Агрономія» факультету агротехнологій Мороз Ганна Анатоліївна та Корєшкова Анастасія Валеріївна взяли участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Агрономія» у 2020-2021 навчальному році, який відбувся на базі Вінницького національного аграрного університету. У конференції взяли участь понад 20 учасників, які працювали відповідно до тематики досліджень у двох секціях. Студенти Миколаївського національного аграрного університету посіли друге і третє призові місця.
Колективи кафедри рослинництва та садово-паркового господарства і кафедри землеробства, геодезії та землеустрою факультету агротехнологій вітають учасників конференції Мороз Ганну Анатоліївну і Корєшкову Анастасію Валеріївну та наукових керівників – завідувача кафедри землеробства, геодезії та землеустрою доктора сільськогосподарських наук, професора В.В. Гамаюнову і доцента кафедри рослинництва та садово-паркового господарства, кандидата сільськогосподарських наук Л.Г. Хоненко з перемогою! Бажаємо подальшого наукового розвитку. 



 

факультет агротехнологій,кафедра землеробства геодезії та землеустрою,кафедра рослинництва

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget