ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «МЕТРОЛОГІЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНО-ВИМІРЮВАЛЬНА ТЕХНІКА»

21 квітня 2021 року на базі Луцького національного технічного університету на платформі GoogleMeet у форматі відеоконференції відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка». У ІІ турі конкурсу взяли участь 76 студентів із 25 закладів вищої освіти України.
Здобувачі вищої освіти спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» Віталій Русланович Спіра та Вікторія Павлівна Крамар під керівництвом асистента кафедри птахівництва, якості і безпечності продукції Ірини Вікторівни Каницької представили до захисту наукову роботу на тему «Використання системи НАССР у виробництві м’ясних виробів та ковбас на базі ФОП «Шкуринський» ТМ «Делікат».
За підсумками галузевої конкурсної комісії на підставі рецензій та оцінки наукових доповідей учасників науково-практичної конференції здобувачі вищої освіти Віталій Русланович Спіра та Вікторія Павлівна Крамар стали переможцями та отримала дипломи ІІ ступеня.
Щиро вітаємо молодих науковців із перемогою, пишаємося та бажаємо подальших успіхів!



Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget