Успішна участь у Всеукраїнському конкурсі студентcьких наукових робіт зі спеціальності «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза»

21-22 квітня 2021 року в Одеському державному аграрному університеті у форматі відеоконференції відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі знань «Ветеринарна медицина» освітньої спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». Наукові роботи студентів оцінювала галузева конкурсна комісія, до складу якої увійшли наукові, науково-педагогічні працівники базового закладу вищої освіти, представники інших закладів вищої освіти та наукових установ.
На конкурсі була представлена наукова робота, виконана студентами академічної групи ВМ 2/1 освітньої спеціальності – 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» Красновим Владиславом та Прасовою Надією на тему: «Біологічні та морфологічні особливості Echinococcus granulosus від різних проміжних хазяїв в умовах Миколаївської області». Під керівництвом кандидата ветеринарних наук, доцента кафедри зоогігієни та ветеринарії Лумедзе І.Х., студенти провели цікаві експериментальні дослідження, результати яких, безумовно, мають як епізоотологічне, так і епідеміологічне значення. Їх можна використовувати при проведенні ветеринарно-санітарної експертизи продукції тваринництва для забезпечення санітарного благополуччя населення.
За результатами оцінки галузевої комісії та захисту робіт на підсумковій науково-практичній відеоконференції студенти Краснов Владислав та Прасова Надія посіли друге місце і були відзначені дипломом II ступеня.
Вітаємо переможців, не зупиняйтесь на досягнутому!



Завідувач кафедри зоогігієни та ветеринарії  С. П. Кот


 

факультет ТВППТСБ,кафедра зоогігієни та ветеринарії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget