Співпраця кафедри зоогігієни та ветеринарії зі стекхолдерами - фірмою ТОВ «Зоетіс Україна»

21 квітня 2021 р. викладачами кафедри зоогігієни та ветеринарії Котом С.П., Мельником В.О., Бондар А.О. факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології відбулася зустріч зі стекхолдерами: менеджером із питань регіонального розвитку ТОВ «Зоетіс Україна» К. Росляковим.
«Зоетіс Україна» – підрозділ найбільшої в світі ветеринарно-фармацевтичної компанії, яка надає всебічну технічну підтримку сільськогосподарським підприємствам та власникам тварин у сфері здоров’я тварин, має у своєму арсеналі вакцини проти найбільш актуальних збудників інфекційних хвороб, унікальні антибактеріальні та протипаразитарні препарати.
У межах зустрічі відбулося обговорення ветеринарних заходів для супоросних та лактуючих свиноматок, цеху карантинування свиней. Розглянули протиепізоотичні заходи при захворюванні тварин крупозною пневмонією, катаральною бронхопневмонією. Костянтин Росляков представив нові ефективні ветеринарні препарати: дектомакс, ферошур плюс Б, сінулок RTU та ін.
Плідна співпраця між кафедрою зоогігієни та ветеринарії та фірмою ТОВ «Зоетіс Україна» продовжується.





Доценти кафедри зоогігієни та ветеринарії
С.П. Кот, А.О. Бондар


 

факультет ТВППТСБ,кафедра зоогігієни та ветеринарії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget