Проведення організаційних заходів на обліково-фінансовому факультеті – відеоконференція

 

З огляду на подовження карантинних заходів 19 квітня 2021 року було проведено загальний організаційний захід для здобувачів вищої освіти обліково-фінансового факультету – курсові збори зі здобувачами 4 курсу, які завершують навчання у 2021 році.
Проведення усіх видів освітніх заходів регламентовано рекомендаціями МОН України від 14 травня 2020 року. Організаційний захід було проведено у вигляді відеоконференції за участі студентського самоврядування університету. До участі у заході долучилися здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування». Підсумкова атестація є крайнім етапом підготовки здобувача та присвоєння йому відповідної кваліфікації. Передбачено консультування науково-педагогічних працівників та проведення оглядових лекцій для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання.
Здобувачі вищої освіти були інформовані щодо основних строків проведення підсумкової атестації та критеріїв оцінювання, у тому числі за результатами наукової роботи. Методичні матеріали з навчальних дисциплін узагальнено у освітній платформі Moodle та репозитарії університету.
Бажаємо здобувачам успішного завершення навчання та його продовження за другим (магістерським) рівнем вищої освіти у Миколаївському національному аграрному університеті. Успішного усім складання ЄВІ з іноземної мови (за Умовами вступу).






Деканат обліково-фінансового факультету

 

обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget