Підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва»

На базі Миколаївського національного аграрного університету 14 квітня 2021 року відбувся ІІ етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Миколаївський національний аграрний університет по секції «Технологія переробки продукції тваринництва» гідно представила команда здобувачів вищої освіти факультету ТВППТСБ, і найкраще – Івонюк Маргарита Вікторівна з академічної групи ТМ 1/1 та Доля Карина В’ячеславівна з академічної групи ХТ 4/1. Молоді науковці на високому рівні представили результати свого наукового дослідження на тему: «Оцінка якісних показників варених ковбас, упакованих у регульованому газовому середовищі у процесі зберігання» (науковий керівник – к. с.-г. н., доцент Стріха Л.О., асистент Шевчук Н.П.). Які за результатами оцінки галузевої комісії показали найкращі результати та посіли перше місце з отриманням диплому І ступеня.
Здобувачі вищої освіти з академічної групи ТМ 1/1 Ярова Дар’я Сергіївна і Колісанова Вікторія Іванівна виступили з результатами наукової роботи на тему «Якісні показники ставової рибної продукції» (науковий керівник – к. с.-г. н., доцент Данильчук Г.А.), та здобули диплом ІІІ ступеня.
Під час проведення конкурсу здобувачі вищої освіти поглибили свої знання з галузі технології переробки продукції тваринництва, здобули навички підготовки наукових робіт, фахової дискусії.
Колектив факультету ТВППТСБ вітає переможців та керівників і бажає подальших творчих успіхів у науково-дослідній роботі.











Кафедра технології переробки, стандартизації і
сертифікації продукції тваринництва.

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ТПССПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget