Перемога в Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science»

1 березня 2021 р. завершився перший етап Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science», який щорічно проводиться на базі Одеської національної академії харчових технологій під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. У першому етапі конкурсу було подано 239 робіт з українських та закордонних закладів, у тому числі з 40 університетів таких країн як: Німеччина, Канада, США, Коста-Ріка, Бразилія, Індія, Пакистан, Ізраїль, Китай, Туреччина, Македонія, Польща, Словаччина, Грузія, Казахстан, Білорусь, Молдова, Болгарія не залишився осторонь і Миколаївський національний аграрний університет.
За напрямом «Екологія та охорона навколишнього середовища» було подано 35 робіт з України, Білорусі, Грузії, Індії, Польщі, Болгарії, Туреччини, Казахстану. До оцінювання надісланих студентських робіт було залучено провідних науковців України, Швейцарії, Литви та Грузії, що займаються вивченням питання охорони навколишнього середовища.Членами журі відзначено широкий спектр наукової тематики, актуальність та високий рівень підготовки наукових робіт у галузі екології та охорони навколишнього середовища. Упродовж рецензування наукових робіт членами журі та обговорення робіт на онлайн-засіданнях, було визначено 9 фіналістів, яких запрошено до участі у другому етапі конкурсу.
Наприкінці березня 2021 р. відбувся ІІ етап конкурсу у вигляді конференції із застосуванням платформи Zoom. Роботою конференції керувала голова журі д.т.н., професор, зав. кафедри екології та природоохоронних технологій Одеської національної академії харчових технологій Крусір Г.В., яка привітала всіх учасників та надала слово доповідачам. Упродовж конференції доповідачі по черзі висвітлювали основні аспекти своїх робіт, демонстрували отримані результати та відповідали на запитання членів журі та учасників конференції. Слід відзначити, що доповіді учасників та спілкування проходило англійською мовою, що свідчить про високий рівень підготовки доповідачів. Це була гарна  можливість для наших здобувачів вищої освіти продемонструвати та підвищити рівень знань іноземної мови.
За результатами ІІ етапу здобувач вищої освіти IV курсу спеціальності 201 «Агрономія» Возігнуєва Ярослава посіла ІІ місце (керівник – асистент кафедри ґрунтознавства та агрохімії Діордіца Я.В.). Висловлюємо подяку викладачу кафедри іноземних мов Ігнатенко Ж.В. за допомогу у підготовці до конкурсу.



 

факультет агротехнологій,кафедра ґрунтознавства та агрохімії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget