ПРИЧОРНОМОРСЬКА РЕГІОНАЛЬНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ПРОФЕСОРСЬКО-ВИКЛАДАЦЬКОГО СКЛАДУ МНАУ. СЕКЦІЯ «ГЕНЕТИКА ГОДІВЛЯ ТВАРИН ТА БІОТЕХНОЛОГІЯ

Впродовж 21-23 квітня 2021 року в Миколаївському національному аграрному університеті проходила Причорноморська регіональна науково-практична конференція професорсько-викладацького складу «Розвиток українського села – основа аграрної реформи в Україні».
22 квітня на кафедрі генетики, годівлі тварин та біотехнології, з використанням платформи Zoom, відбулося секційне засідання за секцією: «Генетика, годівля тварин та біотехнологія» в якій було представлено 12 доповідей наукового, практичного та дослідницько-пошукового характеру.
Розглянуті питання стосувалися актуальних у галузі генетики, розведення, годівлі тварин та біотехнології. Приємно відзначити, що в роботі секції взяв участь представник зовнішніх стейкголдерів освітньої спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», директор ФГ «Агро-Лайф» В.П. Хомут, який представив цікаву доповідь на тему «Переробка органічних відходів личинкою мухи Львинка чорна».
Представлені роботи були змістовні, мали практичну і наукову складову, викликали жвавий інтерес при обговоренні.























Доцент кафедри ГГТБ О.І. Каратєєва
 

факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget