Освітні можливості внутрішніх стейкхолдерів освітніх програм на обліково-фінансовому факультеті

 

Час - це найбільш дефіцитний ресурс, і якщо ним не керувати, то все інше також залишиться або стане некерованим.
Аналіз власного часу є єдиним засобом до здійснення контролю за своїм життям та можливостями.
Технологічно управління часом передбачає:
 Визначення цілей та завдань управління часом
-    аналіз використання часу кожного дня;
-    класифікацію чинників, які впливають на результати використання часу, виявлення непродуктивних витрат часу;
-    розробка напрямів та методів оптимізації часу;
-    створення системи контролю за використання часу;
-    мінімізація непродуктивних витрат часу;
-    проєктування власної поведінки, адаптації до ситуацій з урахуванням раціонального використання власного часу;
-    обґрунтування підсумків за оцінкою раціонального використання власного часу.
Час доцільно оцінювати з точки зору професійної діяльності та її результативності, з точки зору життєвих потреб та інтересів.Достатньо 20,0% своїх зусиль спрямувати на дійсно важливі справи і Ви отримаєте 80,0% результату – співвідношення 80:20 «Золота пропорція планування часу» Принцип Парето. Гарні результати – ідеальні результати!
Не марнуйте свій час. Використовуйте можливості освітнього процесу.
З метою формування власної освітньої траєкторії до формальних освітніх заходів можна додавати широке коло неформальних заходів, які пропонуються науково-педагогічними працівниками під час вивчення окремих освітніх компонент.
Щодо вибіркових освітніх компонентів є можливість обирати найбільш орієнтовані на програмні результати освітньої програми.
Освітні вибіркові компоненти (навчальні дисципліни) у здобувачів вищої освіти є можливість обрати у період до 30 червня 2021 року на перший семестр 2021-2022 навчального року.
Каталог вибіркових компонент (навчальних дисциплін) сформовано на сторінці обліково-фінансового факультету сайту університету у розрізі окремих освітніх рівнів та освітніх програм підготовки здобувачів вищої освіти.
Науково-педагогічні працівники кафедр мають можливість презентувати вибіркові компоненти (навчальні дисципліни) освітніх програм у такий спосіб:
-    проведення спільної або окремих за освітніми компонентами відеоконференцій за попереднього інформування здобувачів вищої освіти;
-    розміщення відеороліку щодо презентації навчальної дисципліни (освітньої компоненти) та науково-педагогічного працівника. Відеоролік може бути розміщено на сторінці кафедри, за якою закріплено науково-педагогічного працівника. Інформація про науково-педагогічного працівника розміщена у його профілі на сайті університету. Інформація повинна мати актуальний характер;
-    самостійне ознайомлення здобувачів вищої освіти зі змістовністю навчальної дисципліни у освітній платформі Moodle за попередньої реєстрації на курс;
-    самостійне ознайомлення здобувачів вищої освіти зі змістовністю освітньої компоненти (навчальної дисципліни) на основні силабусу навчальної дисципліни на сайті університету;
-    розміщення загальної або індивідуальної презентації навчальних дисциплін науково-педагогічними працівниками кафедр з використанням Power Point. Розміщення презентації (презентацій) на сторінці кафедри, за якою закріплено навчальну дисципліну (освітню компоненту);
-    інші можливості презентації освітніх компонент.
Формат презентації освітніх компонент кожен науково-педагогічний працівник обирає самостійно.
Основна мета – інформування здобувачів вищої освіти щодо програмних результатів навчання, критеріїв оцінювання, змістовності вибіркових освітніх компонентів.
Формування індивідуальної освітньої траєкторії – є важливим завданням кожного внутрішнього стейкхолдера освітніх програм, кожен формує свої програмні результати навчання, які можуть бути результативно використані під час їхньої реалізації у житті та професійній діяльності фахівця з обліку і оподаткування, фахівця з фінансів, банківської справи та страхування.
Поєднуйте результативно формальні та неформальні заходи.
Бажаємо усім зробити свій вибір та вдало скористатися часом!






Деканат обліково-фінансового факультету

 

обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget